Miquetes Màgiques, Restaurant Macrobiòtic - Carrer del Trobador, 20. Barcelona (al costat de l’Hospital de Sant Pau). Tel. 93 436 3034
>> pàgina principal
.

Algunes receptes
Coca de verdures
Croquetes d’arròs i verdures
Bunyols de poma
.
Coca de verdures
Ingredients

Per a la massa:
200 g de farina
100 cl d’aigua
3 g de sal
50 cl d’oli
Per al farciment:
150 g de ceba
100 g de pebrot
Oli

Elaboració
Poseu la farina en un bol i feu-hi un forat al mig on posareu l’aigua amb la sal. Aneu barrejant la farina a poc a poc. Afegiu-hi l’oli i un cop ben barrejat feu una bola, deixeu-ho reposar uns 20 minuts. Després, amb l’ajut d’un corró esteneu la bola, poseu-la en una planxa per anar al forn i feu-la coure uns 10 minuts. A part, ja haureu d’haver fet coure la ceba tallada molt prima juntament amb el pebrot tallat a tiretes. Un cop cuit, poseu-ho damunt de la massa i deixeu-ho gratinar uns minuts.

Croquetes d’arròs i verdures


Ingredients
200 g d’arròs integral
100 g de pastanagues
150 g de cebes tallades a quadrats petits i ben cuites
2 g de canyella
1 g de nou moscada
3 g orenga
50 g de farina de blat
Oli

Elaboració
Feu bullir l’arròs integral. Un cop cuit escorreu-lo ben escorregut i poseu-lo en un bol. Afegiu-hi les pastanagues pelades i ratllades, les cebes tallades a quadrats petits, tot ben cuit, poseu-hi la canyella, la nou moscada i l’orenga. Remeneu-ho bé i afegiu-hi la farina de blat. Ha de quedar tot ben amassat. Agafeu-ne petites quantitats i doneu-hi forma de croqueta. Després, fregiu-les en oli ben calent.

Bunyols de poma


Ingredients
250 g de pomes golden
50 g de panses de Màlaga
3 g de canyella
3 g de matafaluga
100 g de farina de blat
2 g de sal
50 cl d’aigua

Elaboració
Peleu i talleu les pomes a trossos petits. Afegiu-hi les panses de Màlaga, la canyella, la matafaluga, la sal i l’aigua. Agafeu la farina amb la mà i aneu-la afegint com si fos pluja mentre ho aneu remenant. Un cop tot ben lligat, agafeu-ne porcions amb l’ajut d’una cullera i aneu-les ficant en l’oli calent.


inici